Kuusinkertaista tulosi!

Menetelmällämme KAIKKI toiminnassa olevat aurinkovoimalat voivat kasvattaa tuotantonsa 6-10 kertaisiksi. Ennätyksellisen lyhyen sijoitetun pääoman takaisinsaannin (RoI) vuoksi, tämän tyyppisen teknologian käyttö on erittäin houkuttelevaa rahoittajien kannalta. Otetaan esimerkiksi muutaman vuoden ikäinen perinteiseen teknologiaan perustuva sähköntuotantojärjestelmä. Projektin RoI-aikaa voidaan lyhentää merkittävästi asentamalla järjestelmään lisäakkuja sekä latausjärjestelmämme, joka mahdollistaa tuotannon myös yöllä, pilvisinä päivinä ja silloinkin, kun paneelit saattavat olla lumen peitossa.

Se tosiasia, että paneelien tehokkuutta voidaan nostaa 15-20 prosentista 80 prosenttiin, voi joidenkin aurinkoenergia-asiantuntijoiden mielestä olla vaikea uskoa, mikä on täysin ymmärrettävää. Myös se oivallus, että akussa voi tapahtua huomattavaa ylimääräistä energiantuotantoa, on ollut tuntematon ajatus energia-alalla. Vuosien varrella suoritetuilla huolellisilla testauksilla valmistaja on kuitenkin kyennyt dokumentoimaan ylimääräisen energiantuotannon ja takaa kuusi (6) kertaa suuremman sähköntuoton. On myös todistettu, että jopa kymmenkertainen (10) lisätuotto on mahdollista useimmissa tapauksissa.

Aurinkoenergian taloudellisuus käytettäessä menetelmäämme

 On osoitettu, että menetelmämme on yksi kustannustehokkaimmista tavoista tuottaa energiaa tällä hetkellä. Haluamme välttää pelkästään positiivisiin mielikuviin nojautuvaa markkinointia. Siksi korostamme lupausten menetelmämme todellisesta tuotantokapasiteetista perustuvan valmistajan ja asiakkaiden olemassa olevista tuotantolaitteistoista tehtyihin monipuolisiin ja kattaviin mittauksiin.

Aurinkoenergian taloudellisuus käytettäessä menetelmäämme
Vähimmäissukupolvi (taattu)
1000kW × 10,8H (päivätuotanto + yötuotanto) = 10800 kWh/vrk
Suurin sukupolvi
100kW x 21,6H (päivällä + yöllä tuotantotunti) = 21600 kWh/vrk

Kokonaiskäyttöikä: 109 500 000 kWh