Voimme tarjota yrityksellenne kaiken tarvitsemanne energian ympäri vuorokauden.
Sopii kaikille teollisuudenaloille kaikenkokoisille yrityksille, pienistä suuriin, säästöt ovat kaikille yhtä merkittäviä.

Menetelmämme sopii erinomaisesti kaikenlaiseen teollisuuteen. Mitä enemmän käytät energiaa, sitä suurempi on myös taloudellinen hyötysi. Ennätyksellisen lyhyt sijoitetun pääoman takaisinsaantiaika (ROI 2–4 vuotta) antaa kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä itsestään täysin riippumattomia ostoenergiasta.

Green Infra Groupin energia-alan osaamisen hyödyntämisessä on myös monia muita etuja. Esimerkiksi elintarvikkeita tuottaville teollisuudenaloille sähkökatkos voi olla kohtalokasta. Kasvihuoneviljelijöille, jotka kuluttavat suuria määriä energiaa ympäri vuorokauden, sähkökatkos voi aiheuttaa koko sadon menetyksen muutamassa tunnissa.

Tuottamalla itse käyttämäsi energian voit myös säästää suuria summia siirtomaksuissa, sekä sähkö- ja arvonlisäveroissa, jotka ovat suuri osa yrityksen kustannuksia erityisesti paljon energiaa vaativilla liiketoiminnan aloilla.

Teollisuusasiakkaat
Aurinkokennojärjestelmien asentajille
Kaikki nykyiset asiakkaillesi asennetut aurinkosähköjärjestelmät voidaan tällä menetelmällä tehdä 5-10 kertaa tehokkaammiksi. Myös aiemmin asennetuista paneeleista voidaan tehdä paljon tehokkaampia. Tämä edellyttää tiettyjä muutoksia paneelien liitäntään ja sitä, että asiakas saa akut, joihin latausjärjestelmämme liitetään. Asennuksilla, joiden odotettiin maksavan itsensä takaisin tietyn ajan sisällä, on nyt huomattavasti lyhyempi ROI-aika, vaikka ne vaatisivat lisäinvestointeja. Kaikki vanhat asiakkaasi voidaan nyt nähdä mahdollisuutena lisäkauppaan ja voit lyhentää heidän tekemänsä sijoituksen takaisinmaksuaikaa, mikä lisää asiakkaittesi tyytyväisyyttä, sekä avaa uusia mahdollisuuksia heidän tuttavapiirissään.

Ota yhteyttä Green Infra Groupin energia-asiantuntijoihin jo tänään saadaksesi ratkaisun siitä, kuinka voit tuottaa kaiken tarvitsemasi energian yrityksesi tarpeisiin.