​​Yksityisasiakkaat

Omakotitaloasukkaalle menetelmämme pohjalta rakennettu aurinkosähköjärjestelmä on erinomainen tapa tuottaa kaikki kotitalouden sähkö itse. Tämä järjestelmä voi siis tehdä kenestä tahansa täysin energiaomavaraisen. Pohjoisessa tarvitset paljon energiaa talvella, jolloin auringonpaistetta on hyvin vähän saatavilla. Tarjoamme sinulle ratkaisuksi 12 kW:n järjestelmämme, joka tuottaa kolmivaihesähköä ja täyttää kaikki kotitaloutesi energiatarpeet.

Järjestelmämme tarvitsee vain puolet tavanomaisesta aurinkopaneeleiden määrästä, koska suurin osa energian tuotannosta tapahtuu akuissa. Paneelit löytävät paikkansa helpommin pienemmälläkin katolla, eikä lappeiden ilmansuunnalla tai mahdollisilla puiden varjostuksilla ole enää merkitystä. Sinun ei siten tarvitse huolehtia kiinteistösi ulkonäön muuttumisesta niin paljon. Järjestelmä on nopea asentaa ja lopputulos on aina 100 %:n toimiva riippumatta siitä, missä ja miten asut.

12 kW aurinkogeneraattori (3-vaiheinen)
Minimituotto (takuu)
12kW × 10,8H (sekä valoisan, että pimeän ajan tuotto) = 129,6 kWh/vrk
Kokonaistuotto vuodessa 47.085 kWh
Maksimituotto
12kW x 21,6H (sekä valoisan, että pimeän ajan tuotto) = 259,2 kWh/vrk
Kokonaistuotto vuodessa 94.608 kWh

12 kW:n järjestelmämme tuottaa kaiken tarvitsemasi energian kotiisi. Olipa se sitten energiaa jäähdyttämiseen, jos asut eteläisemmillä leveysasteilla, tai talosi lämmittämiseen, jos asut pohjoisessa; 12 kW:n järjestelmämme antaa sinulle enemmän energiaa kuin tarvitset.

Useimmat nykyaikaiset talot, joissa on modernit ja energiatehokkaat laitteet, kuluttavat sähköä 10 000-25 000 kWh vuodessa. Takaamamme energiantuotanto on vähintään 47 085 kWh vuodessa, joten suurin osa asiakkaistamme saa lyhennettyä sijoituksensa RoI-aikaa merkittävästi myymällä ylimääräistä energiaa sähköverkkoon.

Asunto-osakeyhtiöt
Kustannustehokkain tapa lämmittää tai jäähdyttää kiinteistöäsi on asentaa siihen järjestelmämme. Ota rohkeasti yhteyttä jo tänään ja pyydä taloyhtiöllesi tarjous siitä, kuinka voit luoda kaiken tarvitsemasi energian lämmitykseen tai jäähdytykseen, käyttöenergiaan, yleisvalaistukseen ja sähköautojen lataukseen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous jo tänään! Tarjouksen tekemiseen tarvittavat perustiedot ovat mahdollisimman tarkat luvut vuotuisesta kokonaisenergiankulutuksestasi ja, jos mahdollista, kuinka suuria ovat päivittäiset energiahuiput (kW:ssa mitattuna), jotta voimme optimoida akkujärjestelmäsi. Yleensä pieni ylimitoitus, joka kattaa kaikki mahdolliset huiput, on sopivin ratkaisu. Ylijäämäenergia voidaan sitten myydä ja siitä tulee taloyhtiöllesi tulonlähde.